Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO-SO 8:00-19:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.11.2019
Spustili jsme blog
Jelikož stále přicházíte z dotazy ohledně chovu včel a prací kolem nich, jako je zpracování vosku, výběr úlů atp. rozhodl jsem se založit blog. Budu s... číst celé
26.12.2016
Platba kartou
Při zvolení přepravy na "DOBÍRKU" přes společnost PPL, máte nově možnost platby kartou řidiči. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Výkup vosku nyní pozastaven

200Kč/1kg

Srážka za vosk 3% až 10% dle množství nečistot

Výměna vosku za mezistěny.

Válcované mezistěny Lukeš

Výměna 55Kč/1kg

Včelařské potřeby Havlíčkovi
také na facebooku

 

GOOGLE+

NajduZboží.cz

TOPlistTOPlist

 

Náš dopravce zboží

Uloženka

PPL Parcel Shop

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Jiří Havlíček, se sídlem Chářovice 26, 25741 Týnec nad Sázavou, IČ 70107351, zapsaná u Městského úřadu Benešov Č.j: ŽÚ/1390/2014/3 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Informace pro zákazníky

O nás:

Obchodní podmínky:

Ochrana osobních údajů:

Platba a doprava:

Vlastní výroba a vývoj:

Prodejna Chářovice střední čechy

Chářovice 26

Týnec nad Sázavou, 257 41

tel: 721 168 476 

Otevřeno:

Úterý 9:00 - 17:00

Čtvrtek 9:00 - 17:00

Sobota 9:00 - 12:00

V jiné dny po tel. domluvě

Prodejna Sudoměřice u Tábora jižní čechy

Sudoměřice u Tábora 22

Sudoměřice u Tábora, 391 36

tel: 732 238 237

Otevřeno:

Pondělí 9:00 - 17:00

Středa 9:00 - 17:00

Pátek 9:00 - 17:00

V jiné dny po tel. domluvě

Kontakt
Logo
Včelařské potřeby Havlíčkovi
PO-SO 8:00-19:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.