Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.11.2019
Spustili jsme blog
Jelikož stále přicházíte z dotazy ohledně chovu včel a prací kolem nich, jako je zpracování vosku, výběr úlů atp. rozhodl jsem se založit blog. Budu s... číst celé
26.12.2016
Platba kartou
Při zvolení přepravy na "DOBÍRKU" přes společnost PPL, máte nově možnost platby kartou řidiči. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Výkup vosku

215Kč/1kg

Srážka za vosk 3% až 10% dle množství nečistot

Výměna vosku za mezistěny.

Válcované mezistěny Lukeš

Výměna 99Kč/1kg

Včelařské potřeby Havlíčkovi
také na facebooku

 

GOOGLE+

NajduZboží.cz

TOPlistTOPlist

 

Naši dopravci zboží

PPL Parcel Shop

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“

  1. Úvod
  2. Kvasinky a kvasné zátky
  3. Kvasinky na medovinu

Kvasinky na medovinu

Sušené násadové kvasinky POWER

Násadové kvasinky POWER pro ovocné kvasy, rmuty a medovinu Návod na použití: Příprava rmutu: Pitnou vodu smícháme s potřebným množstvím medu tak, abyc... celý popis
Dostupnost
10 a více kusů skladem
179,00 Kč
155,65 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:SCH 001
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Násadové kvasinky POWER pro ovocné kvasy, rmuty a medovinu

Návod na použití:

Příprava rmutu:

Pitnou vodu smícháme s potřebným množstvím medu tak, abychom dosáhli 28-32 dílků na stupnici moštoměru. Pozn.: vyšší stupeň = sladší medovina. Přivedeme k varu a sbíráme tvořící se pěnu. Jakmile se pěna přestane tvořit, necháme rmut zchladnout a přidáme kvasinky.

Příprava medoviny:

Potřebné množství kvasinek rozmícháme ve vodě o teplotě 36-38 st. C. Necháme 30 - 60 vteřin odstát. Poté nalijeme přímo do připraveného rmutu. Po přidání kvasinek přidáme stejným způsobem i živnou sůl. Nádobu musíme uzavřit kvasnou zátkou. První bouřlivé kvašení začne přibližně do 24 hod. Kvas udržujeme při pokojové teplotě 21-28 st. C.

Doba prvního kvašení přibližně 5-8 týdnů, poté je nutné z výšky stočit do nové nádoby, aby docházelo k provzdušnění medoviny a poté nechat minimálně 2 měsíce dokvasit při teplotě 12-19 st. C. Následuje druhé stáčení, kdy necháme medovinu vyčeřit po dobu alespoň 2 měsíců, kdy dochází k vyčištění medoviny. Při všech stáčeních nesmíme nasát spodní kal.

Poměr dávkování 20 g kvasinek na 100 litrů rmutu

Kvasinky jsou sušené, granulované, proto není nutné použít celý obsah sáčku najednou. Jsou snadno skladovatelné.

Výrobce: GAMMA CHEMIE GmbH, D-Darmstadt

Zboží zařazeno v kategoriích
Informace pro zákazníky

O nás:

Obchodní podmínky:

Ochrana osobních údajů:

Platba a doprava:

Vlastní výroba a vývoj:

Prodejna Chářovice střední čechy

Chářovice 26

Týnec nad Sázavou, 257 41

tel: 721 168 476 

Otevřeno:

Úterý 9:00 - 11:45  12:30 - 17:00

Čtvrtek 9:00 - 11:45  12:30 - 17:00

Sobota 9:00 - 12:00

V jiné dny po tel. domluvě

Prodejna Sudoměřice u Tábora jižní čechy

Sudoměřice u Tábora 22

Sudoměřice u Tábora, 391 36

tel: 732 238 237

Otevřeno:

Pondělí 9:00 - 11:45  12:30 - 17:00

Středa 9:00 - 11:45  12:30 - 17:00

Pátek 9:00 - 11:45  12:30 - 17:00

V jiné dny po tel. domluvě

Kontakt
Logo
Včelařské potřeby Havlíčkovi
PO - SO 8:00-11:45, 12:30-19:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz